TURNIRI MEMORIAL TRADICIONAL PROF. “JETON NEBIU”

0
41

Sot në kolegjin AAB u mbajtë turneu memorial tradicional i themeluesit dhe presidentit historik prof. Jeton Nebiu.nën patronatin e Federatës së Badmintonit të Kosovës, Ku me një fjalë rasti kryetari Lulzim Haziri i përshëndeti të pranishmit dhe bëri hapjen e turneut.

 Në kët turne morën pjesë 6 Klube në kategorin e veteranëve:

K.B. “Don Bosko” Gjilan

K.B. “ Ulpiana” – Prishtinë

K.B. “ Gjilani” – Gjilan

K.B.  “Arbëria” –Kamenicë

K.B. “ Rogana” – Roganë

K.B. Vllaznimi” – Gjakovë

Rezultatet : Senioret mbi 35 vjet në konkurencën e vajzave

Florentina Thaqi – Shpresa Berisha 2:1 Fituese e turneut është Florentina Thaqi

Në konkurencën e meshkujve u arritën këto rezultate:

Blerim Sylejmani – Lulzim Haziri 2:1

Besnik Kastrati – Zeqir Lenjani  2:0

Afrim Morina – Tefik – Fazliu 2:0

Në gjyëm finale u takuan Besnik Kastrati – Afrim Morina 0:2

Në Finale: Afrim Morina – Blerim Sylejmani 2:0 dhe fitues i turneut është Afrim Morina

Vlen të theksohet se Turneun përkujtimor me rastin e dy vjetorit e madhështuan edhe familjarët e tij të cilët i ndan shpërblimet për më të mirët në kët  manifestim, të cilët pos mërzis u ndien edhe krenar me prijësin, pedagogun, babain, mikun e kolegun që na la pas, dhe u betuam se në të ardhmen ky turne të jet ndërkombtar.

Një falemnderim i veqantë shkon edhe për stafin e kolegjit AAB të cilët me një bashkpunim të ndërsjelltë na lejuan që aktivitetin ta zhvillojmë në palestër si dhe gjithë pjesmarësit të cilët e madhështuan kët ngjarje historike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here